Wie ik ben?

Joke
In 1961 ben ik geboren in Rozenburg. Sinds 1982 woon ik met Hans in Apeldoorn en ik ben moeder van twee kinderen, Jaco en Nadine.
Het liefst geef ik u een hand en noem dan mijn naam: Joke Faas.
Tijdens gesprekken in de praktijk laat ik merken, al zeg ik het niet letterlijk: “Ik zie jou.” En dat doe ik richting u voor deze keer maar digitaal. Wie ik ben heeft de kleur indigo, symbolisch voor intuïtieve kracht. Op die kracht vertrouw ik als ik jonge en iets minder jonge mensen begeleid die mijn praktijk bezoeken.
Ik wil professioneel vanuit liefde handelen. Me kwetsbaar opstellen, mijn hart openstellen omdat ik vind dat ik op deze manier u of uw kind werkelijk iets aanreik.
Ik vertrouw daarnaast op de kennis en kunde die ik heb opgedaan. Al vele jaren ben ik werkzaam in het basisonderwijs en ik heb met name in pedagogisch opzicht veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen. Ik heb gezien dat veranderend of veranderd gedrag een oorzaak heeft. Dit had en heeft mijn speciale interesse.
Om me hierin te verdiepen heb ik de opleiding voor kindercoach gevolgd en voltooid bij BGL & Partners. Tijdens deze opleiding heb ik een meisje begeleid dat te maken kreeg met het plotseling overlijden van een zeer geliefd iemand. Dit heeft mij ertoe bewogen om me te specialiseren in begeleiding bij rouw en verlies, de opleiding heb ik gevolgd bij BuroNazorg in Zwolle. Ik merkte namelijk dat dit mij fascineerde.

Ik kon en kan een verschil maken in iemands leven. Ik hoop dat te mogen doen voor u of voor iemand die u lief is.

Hans Groot WesseldijkWie ik ben